Month: March 2020

#Dosja Corona #Mendim #Përkthim

MBIJETESË

Nga José Luis Villacanas Amelia Valcárcel nuk mund ta kishte përfytyruar, muaj më parë, kur e titulloi Festivalin e Tretë të Filozofisë në Malagë “Demokraci dhe Mbijetesë”, se ngjyrimet apokaliptike të takimit do të kishin qenë kaq realiste. Për ta […]